En lista

Visste ni..

att jag vill -  förändra världen
att jag har - tandställning
att min senaste kyss - var helt underbar
att jag lyssnar mycket på - min mamma
att jag funderar på - att bli polis, journalist eller fotograf
att jag pratar – inte lika mycket som jag gjorde förut
att jag inte gillar – fruktskrutt
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek är –  det bästa jag vet!
att jag alla dar i veckan gillar – att pussas med min älskling
att jag alltid kommer att – berätta för min omgivning vad dem betyder för mig
att jag är förälskad i – marcus halldin
att sist jag grät var – igår haha.. saknar min mamma :(
att min mobiltelefon är – svart
att när jag vaknar på morgonen – ser jag mitt livs kärlek
att innan jag går och lägger mig – ser jag mitt livs kärlek
att idag har jag – lökat i min morgonrock
att jag just nu tänker på - hur jag vill att min bröllopsklänning ska se ut
att i kväll ska jag – mysa med min älskling
att i morgon kommer jag – gå till skolan
att jag hoppas –  att jag snart kommer att gifta mig
att jag verkligen vill - att mitt liv ska fortsätta i samma riktning

Bebismys

Helgen har gått lika fort som vanligt. I fredags var Luisa och lilla grisen här och vi lagade god middag. Igår satt jag framför tv:n nästan hela dagen eftersom jag inte alls mådde bra. Sitter och pluggar just nu men har verkligen svårt att koncentrera mig. På tisdag kommer mamma hem och jag längtar som ett litet barn! Väntar på att min älskling ska komma så att vi kan krypa ner i sängen och mysa!


Jag och lilla grisen i fredags, finns ingen underbarare bebis på hela jorden

Shitttty sunday

Idag har jag ingen inspiration. Jag är trött på otrevliga människor som sprider negativ energi. Tycker synd om alla otacksamma människor som alltid fokuserar på vad dom inte har istället för att glädjas åt vad dom egentligen har.

Godnatt igen

Skulle precis dra iväg till gymmet när jag fick reda på att jag inte hade gym utan teori i skolan kl 10. Blää.. jag har ingenting inskrivet på mitt schema och min lärare sa att han skulle informera mig om jag behövde veta något...

Nu ska jag iallfall gå och lägga mig bredvid min älskling igen :) Lika bra att jag inte behövde gå utanför huset eftersom jag har en FET finne i pannan som verkligen lyser


Så här söt är jag nu! Godnatt igen

Ny design

Har ändrat en massa med designen idag. Var tvungen att sysselsätta mig för att inte somna. Imorgon är första fredagen på ungefär ett halvår som jag är ledig från jobbet! Wiho!

Nu när mamma har med sig systemkameran till Indien blir det bara en massa bilder från min webcam som är så himla bra (eller inte)



Nu ska jag bums i säng!

Älskling


Kärlek är inte att titta på varandra, kärlek är att titta åt samma håll

Blä för pappor

Skulle egentligen ha pluggat en massa idag men det blev såklart inte så... färgade håret för ett tag sen men min webcam är för keff för att det ska synas på bild.

Idag är en sån dag då jag undrar hur jag kan vara släkt med min egen pappa. Vill bara skrika ut av ilska UUÄÄÄÄHHH


Laserbehandling

Idag var jag ledig från skolan.. skönt. Var på laserbehandling och satan i gatan vad ont det gjorde! Men snabbt gick det och min älskling höll mig i handen. Nu har jag bandage på armen :(


Men det är iallfall värt smärtan..


Snart ska jag, älskling och Nicho åka och storhandla på Willys, finns verkligen inte ett sk*t att äta här hemma. Så blir det när mamma är bortrest, tycker att det är dags för henne att komma hem nu.

Min dröm

Sitter och kollar på Hope for Haiti vilket får mig att tänka på min resa som jag vill göra inför mitt projektarbete i 3:an. Vet inte riktigt vad vill projekt ska gå ut på.. det kanske bara blir en fotoutställning. Har iallfall än så länge startat en insamling för Unicef och är medlem i Unicefs volontärgrupp.

Hjälpte till att fixa lite hemma hos Marcus idag och hittade en massa barnkläder. Ska se om jag kanske kan ta med mig massa kläder ner för att dela ut. Marcus pappa håller även på med ett projekt som har med vattenrening att göra. En liten droppe av detta mirakel renar upp till 3 liter vatten! Han sa att jag kunde ta med mig massa ner! Igår kom en leverans av flera tusen liter av detta medel till Haiti för att hjälpa till.


Dom här barnen drömmer om ett bättre liv. Det är min dröm att hjälpa dem. Så genom detta går allas drömmar i uppfyllelse.

Trött

Snacka om att jag har fått kämpa de senaste dagarna. Hela veckan fick jag sitta uppe till runt 5 på morgonen och plugga för att hinna klart med allt. Igår skrev jag ekologiprov och tyvärr gick det sådär.. känns lite pissigt. Jobbigt att jag alltid har så hägra krav på mig själv för jag nöjer mig aldrig med ett VG.

Iallfall.. igår när jag kom hem från skolan var jag så trött att jag höll på och svimma. Ville egentligen gå och lägga mig men fick dra direkt till jobbet för att jobba till 23. Idag började jag 10. Känns som att jag aldrig får ta det lugnt!!
Imorgon är jag ledig och det ska jag verkligen njuta av! Nu ska jag nog bara ha filmkväll och somna tidigt


Så här känner jag mig just nu!
Kjamizzz

Ömma tänder

Var hos tandis idag och spände tandställningen. Det har redan börjat ömma! Usch det känns som om alla mina tänder är lösa :( Var även hos gamla stans laser och kirurgmottagning och bokade tid för laserbehandling. Äntligen!
Jag är så himla trött just nu.. men jag måste plugga ekologi tills imorgon eftersom jag har prov! Wish me luck!

Free fallin



Satt uppe tills klockan 5 i morse, kanske syns på bilden? Lyckades iallfall göra klart mitt arbete. lämnade in det idag wiho! Bara att sätta igång med nästa arbete som jag hoppas bli klar med idag. Sen måste jag göra ett ekologiprov nu på fredag... I can smell the pressure.......

Anledningen till att jag lyckas skjuta upp allt är egentligen rätt komiskt. Jag har spenderat alla dagar framför Animal Planet.. så jävla bra

Nu ska jag sätta igång och plugga och fortsätta lyssna på John Mayer.

Herråååå

I love my bathrobe


Det är synd om mig idag. Jag lyckas alltid skjuta upp allt till sista sekund, att jag aldrig lär mig? Sitter och skriver mitt arbete om svenska fängelser och måste bli klar idag. Nu är min mamma i Indien och ska vara borta i två veckor, hur ska jag överleva? Aja.. duty calls..

P.S Johanna! Jag håller inte med dig om att mjukisar är det bästa när man kommer hem. Det bästa är min morgonrock som jag numera bor i (som syns på varje bild)

Godnatt

Laddade precis upp en tillfällig header.. ska göra något bättre framöver. Nu ska jag sova

Puss från mongo Elena haha


Wihoo

Nu har jag bestämt mig för att blogga regelbundet igen! Det finns ju ingenting skönare än att skriva av sig. Just nu sitter jag med jättemycket plugg och vill bara sjuka under jorden...

Så vad har jag gjort idag?

Jag har noppat ögonbrynen.. tyckte dom var lika för tjocka..

Rakade muschen också.. ni vet de sydamerikanska generna syns lite mer än vad man vill ibland..

Provade en digital hatt

Tänkte på min älskling Marcus och bubblade av kärlek!

Sist men inte minst så blev det lite ching-chong

Back to plugg!

RSS 2.0